Summer is gone, but you can still find an eggplant and try this recipe
AVETE BISOGNO DI YOU NEED
una melanzana one eggplant
un uovo one egg
poco latte a little milk
sale salt
pane grattugiato dry breadcrumbs
olio per friggere oil for frying
(per esempio olio di arachidi) (for example peanut oil)
Poi asciugatele.
Slice the eggplant, sprinkle the slices with salt and leave for about 15 minutes covered in a colander, to lose their bitter liquid
Then dry.
Con una forchetta, sbattete l'uovo con un po' di latte e un pizzico di sale.
Bagnate le fette di melanzana nell'uovo sbattuto e impanatele.
Poi friggetele in olio abbondant
With a fork, beat the egg with a little milk and a pinch of salt.
Wet eggplant slices in beaten egg and cover them with breadcrumbs
Then fry them in plenty of oil.
ECCOLE !
HERE THEY ARE!
To finish, I show you a photographic summary. Per finire, vi propongo un riassunto fotografico
Nessun commento:
Posta un commento
thanks for your attention.
grazie per la vostra attenzione