Summer is gone, but you can still find an eggplant and try this recipe
AVETE BISOGNO DI YOU NEED
una melanzana one eggplant
un uovo one egg
poco latte a little milk
sale salt
pane grattugiato dry breadcrumbs
olio per friggere oil for frying
(per esempio olio di arachidi) (for example peanut oil)
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Poi asciugatele.
Slice the eggplant, sprinkle the slices with salt and leave for about 15 minutes covered in a colander, to lose their bitter liquid
Then dry.
Con una forchetta, sbattete l'uovo con un po' di latte e un pizzico di sale.
Bagnate le fette di melanzana nell'uovo sbattuto e impanatele.
Poi friggetele in olio abbondant
With a fork, beat the egg with a little milk and a pinch of salt.
Wet eggplant slices in beaten egg and cover them with breadcrumbs
Then fry them in plenty of oil.
ECCOLE !
HERE THEY ARE!
To finish, I show you a photographic summary. Per finire, vi propongo un riassunto fotografico
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grazie per la vostra attenzione